Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-09-20

Tada...!

Salam.

Saya happy sekarang ini. Harap harap hari hari pun happy macam ini. AMin.=)

Sebenarnya siang tadi ada something yang sangat tak seronok happen. Thanks kakak sebab tak paksa. Kalau you paksa, lagi I moody. Give up okay. Mood tak berapa okay. Jadi kejap je macam dah give up. Lantaklah bayar mahal ke tak. Yang penting saya tak nak paksa diri saya time itu. Cumanya, nak main lagi ke tak? Urm. Tengoklah. Kalau ada orang ikhlas nak teman ajar step by step sampai I pandai kan. Dan mood okay. Thanks and sorry pasal tadi. =)

Apa yang sangat sangat happy is, dia dah kembali di sisi I. Serius.! Sekarang ini kat sebelah aje. Kejap kejap dia bunyi. Cuma dah tiada bunyi, "alwani there's a message for you". Kena cari besta buat baru. hehe. Pinky dah sihat okay!!! Tadi hantar pergi kedai nokia. Then pergi makan. Makan pun, sebab mengidam sangat pergi makan di kedai itu. Banyak betul nasi I makan. Tiba tiba dah tak nampak muka Dr. I makan 4 pinggan. Ke 5 tah. Are are 3 je. Sebab dia dah terbeli bekal. Tapi sebab I nak belanja dia on je. Alah, you pun kalau ada orang nak belanja mesti you on juga kan.? Sedang makan, dapat call. "Fon ini rosak software." "Jadi kena format lah? Format je lah. RM berapa?" "rm80." "mahalnya?" " business maaa" "hari itu saya hantar RM50 je." "nanti tanya bos" " ok". Beberapa minit dia call lagi. "you punya fon dah siap" "cepatnya? Nanti I datang ambil. Thanks" Siap siap makan semua, pergi semula kedai nokia itu.

Sampai di kedai Nokia itu, pekerjanya sedang busy layan customer. So, I dengan sissy pun belek belek fon yang display. Tiba tiba, "Tada~" Ada chinese guy yang cute, dalam umur 20 camtu tunjuk pinky yang dah siap baiki. "berapa ea.?" "RM50". oh? I keluarkan duit terus bayar. Cute okay dia tegur "Tada" macam itu. Haha.

Okay. Nak cerita pasal tada je. Sekian terima kasih. =)







No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681