Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2016-04-09

Day 18 of confinement

Salam.

Alhamdulillah it's 18th day of confinement. I'm still in healing process. And adapting to meet Aydan's needs. Kenapa dia nangis, apa nak buat kalau dia colic. And all.
Somehow, ibu keep saying he's a nice baby. Dia jaga ibu dia supaya ibu dia dapat rehat. Alhamdulillah, kalau Aydan jaga nak nyusu dia akan nyusu lama lama sampai dia kenyang and tidur. Bukan nyusu sikit sikit je. Thank you Aydan. Ibu dapat jugak rest. Rasa dah sihat tapi takle over. Baca macam2 pasal sakit urat etc buat rasa sangat psycho. Haha.
Makanan pantang? Sedap alhamdulillah. Ke sebab ibu and umi masak sedap ke kan. Tapi bila part kena makan ikan haruan tu... Bercinta habislah kan. Haha.
Macam macam nak cerita kat sini. I'll find time.

 Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal. “The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have.” :D




 

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681