Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2012-05-18

Bagai tiada kerja.

Salam.

KU bagai tiada kerja tatkala ini. Namun, kertas kertas membuat timbunan yang tingginya kalah dengan botol bersaiz 1 Liter menjerit jerit memanggil namaku agar disusun dengan indah. Ah! Ku cuba untuk mengabaikan panggilan itu. Namun... Tidak berjaya. Kasihan kertas kertas itu. 

Apparently, after some discussions, we(me and management) have decided that I'll be teaching Chemistry. Especially when I'd been preparing for this subject ever since. I mean, getting the materials ready for myself. Been quite a while I didn't learn Chemistry. But I can do this! Go girl~ And I saw, that Aina herself is starting her studies again. All the best, Aina. 

Last few days, I get a text from one of my students when I become an Instructor PermataPintar Negara School Holiday Camp 2010. Sweet! Hope that they are doing well whenever they are. Especially when I heard some complaints on how tough Form 4 subjects are. 

And, all the best for those who are taking exams some time just around the corner. I believe, it's exam season right now since it's towards the end of semester. 

Also, mabrouk for fellow friends on your weddings, coming weddings, engagements, also, your new born baby/soon-to-be born baby(s). May all of us have a blessful life, now and always. 

I'm learning to stay positive any way somehow. I over think things sometimes. And when it happens, I know that I'm lucky to have people with patience surrounding me. Thank you Allah for your bless. 
 
Yours sincerely,
Noraruwani.
 
Dream what you want to dream, go where you want to go, be what you want to be. Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.  

 "The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have."  

2012-05-09

Sains atau Kimia atau Maths?


 Salam.

Semalam, saya ada pergi meeting sebagai pengajar untuk satu program tuisyen di masjid kawasan rumah. Perbincangan awal dengan management, sebab dah ada orang untuk ajar Maths, management tanya, subjek apa yang saya boleh ajar. Fikir fikir balik, Kimia kot. Sebab masa SPM dan Matriks, Kimia ok je. Masa degree, ada lah masa first year belajar kimia kan. Subjek Sains Fizis kot. Tak ingat. hehe. 

Bila meeting tu, masing masing, kena perkenalkan diri, bagitahu subjek apa boleh ajar. And ada kena isi borang lah kan. Last last, buat macam discussion and list out kat white board, tengok subjek yang dioffer, siapa yang boleh ajar. Ceritanya, nama saya kena tulis kat Sains PMR, Kimia SPM dan Maths SPM. Ok. Atas persetujuan diri sendiri juga lah kan. Ada one guy ni, dia memang mengajar Maths. SO, nama dia dah letak untuk Maths PMR and Add Maths SPM. Dilemanya, am I capable nak ajar 3 subjek ni? Kakak tanya, nak ke bagi subjek Maths tu kat guy tu. Berat hati nak lepas subjek Maths SPM ni. Alasan, yelah, Maths kot? Kira kurang heavy dari Add Maths.

Lagipun, Maths fav subjek kan. Haha. Tamak. Macam risau juga dengan Kimia dan Sains ni. Sebab dua dua kena baca kan. Dah terbayang bayang gambarajah telinga, mata yang kena hafal masa PMR dulu. It's just that, nak let go Kimia pun cam berat hati. Sebab, dari awal dah letak mind set akan kena ajar Kimia. Dah siap beli buku rujukan semua dah. Tinggal bateri untuk kalkulator je belum. Hehe. 

Susah kan kalau tak tau potensi diri sendiri?

 "The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have."  

2012-05-01

Face it or run?

Sorry. I don't face my problems, I run away from it. - me.

Terasa hati dengan orang, I avoid them, I go to bed. The next day, it's a new day and I don't wanna think about what happened.

Suddenly, I become negative. I'm stressed out again. I gained weight. I hate this, everything.

Bye.

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681