Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-09-30

I've learned through my biggest mistake.

Salam.

Dah lama tak tidur lewat macam ini. Mata segar pula. Kalau nak tidur lepas Subuh boleh tak? Hehe.

Banyak betul mistake. Tapi kali ini I learned lots from it. And the hard way. Sakit memang sakit. Tapi, that's life kan. =)

Tak tahu nak susun macamana. Tapi here goes.

Petunjuk ALLAH datang macam macam cara, kan? ALHAMDULILLAH.

1. If ada problem or anything, never turn your back off your loved ones. Or those who loves you. Take note. First : ALLAH s.w.t. Family. Then, those people yang pernah kata, sayang awak, or love you or yunk or those kind of words. They won't say it if they don't mean it. Kadang kadang ada orang itu kasih sayang dia melimpah ruah semua orang pun panggil macam itu. Tapi the feeling is real. Lagi lagi if those kind of people is the one who always remind you not to forget ALLAH. Those people are not to hide from.

2. Never procrastinate. Especially when it comes to fixing things up. The longer you take, the bigger the problems will be. And regretting won't help. Take a deep breath and think. There must be a solution.

3. Never feel ashamed of telling other people how much they mean to you. Express your feelings, say 'I love you' whenever you wanted to. Sometimes, people don't realize this until you say it and remind them. Or you'll regret it. Forever. Forever is a mean word. You'll regret it for a while.I selalu takut to do this sebab takut those people will leave.

4. Don't keep your thoughts inside you. Communicate. Every relationship needs that. Parents-children. Teacher-student. Lovers. Every relationship okay. Kadang kadang kita ingat orang faham kita, atau kita faham orang. Tapi, most probably, kita salah anggap. Jadi, tanya. Atau, cakap. Kalau orang itu betul-betul care, atau sayang kita, dia akan dengar.


5.If you have problems with anyone, face them. Don't turn away. You might hurt others feelings. And it won't make you feel happy either.

6. Kena think positive. Apa apa yang berlaku semua ada hikmahnya. Nampak tak nampak je. Sebab apa Dia bagi ujian tu semua? Sebab Die sayang hambaNya. Kenapa Dia buat camtu kalau Dia sayang? Sebab Dia nak hambaNya berubah. Berubah ke arah kebaikn. Buat sesuatu kena pada masanya. Bukan ikut hati. -quoted-



Ya ALLAH, aku mohon padaMU yang terbaik buatku. Kalau  boleh mahu yang itu. Tapi kalau itu bukanlah yang terbaik, lebih-lebih lagi saat ini, aku redha. Amin.

 
Okay. perasaan dup dap dup dap itu datang balik.



You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681