Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-09-03

My drivers.

Salam.

Today kena pergi Selayang. Tidur rumah CM. Dengan juniors masa SESERI, Tapi macam malas nak bergerak. Barang pun tak pack. Nak bawa apa pun tak tahu. Tapi I dah janji kan. Then Sabtu sleepover kat UKM kot. Tapi tak sure lagi nak serang bilik siapa. Macam mahu buka puasa dengan sasa. huhu. Pening pening.

Hehe. Ini post suka hati je. Macam nak list down mereka mereka yang pernah berjasa membawa I ke tempat yang dituju dengan selamat. Nak susun macamana ye? Susun random jelah ye.

Kereta
Daddy Mummy Adik Aisya Epa Muaz AIda Yufi Udean Boolat Atie Syaf Abg Afiq Abg bad Abg Saufi Abg Genz Moon Rat Awal Fadzli Amir Iz Zaini Syafiq Azhar Ansar Ain Yus Farah Huda Syura Kak Liza Nurul Wawa

Motor
Ella Ida Jiha Fafau Kak Wan Fiey


Alaaa. Tak ingat dah.

Thanks di atas jasa anda. Jangan serik okay. hehe.




No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681