Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2018-05-11

Teringin.

There is this few things yang kakla sangat sangat teringin. 

1. Iphone 7 128gb Rosegold. Sebab ofis uses IOS for pushmail. Android tak boleh. Hoping that dengan medium ni I can perform better. Boleh reply email on the go. Follow up incoming shipments. Takyah bukak lappy at home. Sebab anak dah dua kan. But risiko, I7 ni lagi fragile. Xperia z1 compact that I'm using ni jatuh banyak kali still ok. 

2. Beli yang bonet letak atas Myvi tu. I don't think buying a new Sedan will help me. Sebab nanti ada lagi loan baru bulan2. Lagipun only need bigger space bila travel je. Kalau setakat hari2, sekarang only me, Aysar and Aydan je. Ala klu sedan pun, letak dua car seat, takle org naik jugak. Sekarang target nak settlekan hutang credit card and rumah je. 

3. Habiskan Masters. Misi 2021. Masa tu Aysar dah 3 tahun. Nak sambung Masters lagi. And nak siapkan. Maybe PJJ. And xsure if Still nak buat Maths or not. See if ada Masters course yang beneficial utk kerja sekarang. Most probably statistics? Sebab need to learn forecast stuffs. Idk yet. InsyaAllah.

Thank you & have a nice day,
Nor Alwani Binti Amran

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681