Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-02

Bila Cik Anggun tag...

Salam.


Tersebutlah kisah. I kena tag dengan Cik ANggun. I tak rajin part tag tag ni. Tapi sebab I sygkan CIk Anggun ni, I buatlah juga. =)




1.- Adakah anda rasa HOT???
I? hot? Kalau hot tu temperature nya berapa ea?

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3 - cerita pasal gambar?
Hohoho. Cam cakap kat diri sendiri suruh kuat macam gajah. Hiyargh~

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
Urm... bila yep. masa kuar ngan yufi beli kasut suatu masa dahulu kot.

5 - lagu terakhir anda dengar?
Hakikat bahagia-UNIC. tah berapa kali tah ulang2 kat imeem nih.

6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
semua nama yang dipanggil tu dari nama sendiri.
tapi tak sama nagn nama sendiri.
fam : kakla
cahaya & noru : adaptasi dari nor.

7 - tag lagi 8 org
  1. tyanoty
  2. sizuka
  3. seroja
  4. sasa
  5. ain amir
  6. kembarakertaskosong
  7. cahayakebahgiaan
  8. adelin uk

9 - siapakah org no.1 kepada anda?
kanak2! nama pun noty. maka, noty lah dak kecik nih. seorang junior. seseri. byk kot similarities. cam lahir bulan dis.



10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
sesuatu? vogue! cikgu vogue. hehe. my exrumet masa matriks. serius laaaaaaama gila hangout dgn dia. padahal satu ukm je pun. last time masa jog kat stadium kot.

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
dengan family dia. haha. tak sempat intebiut hari tu. =P

12 - bagaimana pula dengan no.4
urm. muka nampak garang+serius. tapi...don't judge the book by it's cover. junior yg best~

13 - pesanan kepada orang no.6
kerja leklok. jangan nakal2. =)

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
saya cinta awak? haha. ghaaaaaaa. wo ai ni.

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
ada ada. dua2 belajar kat ukm. tapi tak pernah bagi mereka jumpa. ambik coz bio bio. =)

16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
siapa tah cik anggun nih. haha. =P
  1. Dia tengah sibuk nak cari rose ball. Siapa2, belikanlah untuk dia. Kasihan saya tengok dia.
  2. Kalau dia sangat2 nak makan something, tak kisah untuk belanja orang lain asalkan hajat dia untuk makan yg dia ngidam tu tercapai.
  3. kalau dapat mic, mmg susah nak lepas. =)
  4. lappy dia sakit.
  5. sayangkan saya. haha. =)

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
huruf ke3 ngan ke4 sama. =)

18 - perasaan anda wat tag ni?
teruja kot. dah lama tak wat tag. haha!

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
apakah?

20 - a)GAY or b)LESS
gay tu nickname gayah ea? less tu utk kurgkan harga ea?

Masa menjawab sudah tamat. Tahniah kerana berjaya menjawab. Terima Kasey!!



2 comments:

tyanoty said...

uh2.. no1 uh.. kak wani~ ap nieyh???

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

kak wani ku sayang...macam mana perkembangan fasi???

sy betul2 lost dengan sebarang aktiviti or perkembangan fasi ni...
sedihhhhh

T_T

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681