Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-05

surprise~ [2]

Salam.

Surprise itu sedang dalam perjalanan ke tempatnya... Ke dah sampai? Jeng jeng jeng.




Untuk siapa?
=)


apa dalamnya?



Hari tu pergi mall cari daalah ni lah. Sampai2 umah, fikir2, tengok balik gambar kat profile picture cik Anggun tu baru sedar, yang dia pegang tu dari riben. Macam boleh buat sendiri jep. Yang ni kedai punya. Kalau siap buat sendiri, I upload kat sini. Tapi boleh start buat lepas MPPB. So, lambat lagi lah. Nak try buat. Nak try buat! 
Nanti boleh jual~~~

 Harap2 dia suka. =)





No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681