Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-05

Tak tahu nak tulis apa.

Salam.

I want to write a post today. Malam semalam sebelum tidur dah dapat banyak idea dah. Tiba2 pagi ini blank. Dengan ada a few draft tak siap2 lagi. Urm. dah nama nya draft kan. So, tak siaplah. Am I right? 

Keputusan dah final. Kami akan serang n9 beramai-ramai ikut suka hati masing2 nak pergi bila. Ok. Bukanlah ikut suka hati. Tapi ikut kemampuan diri dapat sampai seawal bila. 

Rasa semangat macam nak pergi hari ini. Tapi rasa penat. Sebab semalam pagi exam. Tolong Che Qah angkat barang. Then g mall. Cari barang sikit. Jumpa barangnya. Tapi... Tulah. Ok ke tak barang tu tak taulah. Tengok, ambil, dan beli. Dah ambil gambar barang tu dah. Tapi ambil guna kamera fon jep. Tak terambil Nacho(Nikon) lak. Hehe. Petang dalam jam 6 baru sampai umah. Pastu peningkan diri pasal n9 ngn S kejap. Tah kul berapa tah tertidur. Lagipun barang tak kemas lagi. Yufi nak bertolak dalam kul 12. Nak angkut satu wardrobe ni. Tu yang barang tak siap kemas lagi ni. Tu lah. Lain kali, nak wat pape jangan ajak2 orang. Bawa diri je. Kan dah pening kena pikir status kawan2 lak. Abg bad kata semalam, wani, udean, akmal ngn pat dah settle. Leh datang. Urm. Cik Kiah kita camne yep? Dengan tiba2 dapat msg dari matmu lak. Matmu ni pun satu. Orang tanya banyak2 kali dulu taknak jawab. Orang siap taip bawah tu alwani. Rasanya nama Alwani ni rare kot. *perasan*

Haha.
Mood :Surprise! haha. esok baru boleh cakap macam ni. Cepatlah esok. Esok 6 Mei 2010. 

Bila ada banyak unfinished business, rasa tak tenang je. Cepatlah selesai.

Tak sabar nak pergi n9. Nak serabutkan diri tentang mppb lak. =)

Jom tgk alex bc twilight!



No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681