Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-09

Live dari n9.

Salam.

Jeng jeng jeng...

Ok. Semalam semangat sangat nak buat post kan. Tiba2 pagi ni blank lah. Haih. Idea oh idea~

Berjaya juga online. Sekarang ni I dah selamat di n9. Ditemani adik-adik tersayang. Tengah kat banquet ni. Ada Pat kat sebelah. Ngan Fafau, Fara. Bodyguard sementara. Haha.

I sampai Khamis lepas. Planning nak pergi Rabu. Tapi memandangkan mengalami kesakitan kepala, I taknak endanger diri I. Nanti kalau I pengsan ke apa2 kan, masuk berita glamor lak. Hoho.

Awal2 plan, yang xmuda- I, udean, boolat, adik, pat nak ke sgor. Tapi last2, termelencong ke n9 lak. Dah sampai n9 ni sah2lah kan susah nak kuar balik kan. =)

Serius. Khamis, Jumaat ok lagi. Semalam, lepas tengahari down. Sangat. Mood hilang. Alwani!!! Bersemangatlah. Tapi malam semalam, bual ngan Aina, dah jadi ok dah. Especially lepas Aina cakap kite suka wani punya style. Gembira~~~ Semangat balik. Somehow semangat ni kejap naik kejap turun. macam graf sinus, kosinus. Harap2 untuk hari ni hari2 seterusan cam graf eksponen dan log. Walaupun dapat satu berita kan tadi. Dan memang hampir2 hujan. Mungkin juga semalam cam down sebab semalam tiba2 rindu kat seseorang yang ada masa pst tahun lepas tapi tahun ni dia takde. Seronok orang tu dok kat umah kan. Tengah bercuti kan. =)

Takpe2. Beberapa hari lepas ada rasa macam ni. Pastu msg Aina cenggini. Kadang2 kan, walaupun tak bercakap tapi bila nampak orang yang tersayang di depan mata, rasa macam sangat2 heaven. Walaupun, dalam hati ada duri2 kan. Aina tahu ke siapa? I taknak cakap betul ke tak. =P

Kali ni I jaga pendaftaran. Dan semalam, a.k.a. Sabtu adalah hari pendaftaran an amount of ex-PDT students. Tak ramai so tak masalah sangat kot.

Sorry sangat2. Cerita berterabur. Blank nak susun cerita camne ni. Hohoho.


Dan dan dan kepada yang bakal mendaftar esok, wishing ya all, All the best. =)


Jangan marah senyum selalu. Sebelum marah sengih dulu. Eh, jangan sengih dulu. Sengihlah sekarang. =)



Betulkan yang biasa, biasakan yang betul yang baik berterusan.





 

1 comment:

aina_best said...

i tau sapa...heheheh :P

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681