Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-26

Nak perasan sekejap boleh tak?

Salam.

Tadi I pergi bloghopping. Lawat blog orang. Tak sempat nak lawat semua. Nanti I lawat-lawat lagi ea.

Ni entri perasan kan diri. Hehe.

Ada lalu ada adik ni punya blog. Dia jawab tag yang I bagi kat dia. Ada satu soalan tu, dia jawab camni.

15.berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengtag anda
hehe kakak yang best bagiku...

-kenal sewaktu miggu pengurusan pelajar sebagai fasilitator...
-dah ada buah hati dah...
-sekarang tengah sambung master dekat UKM...
-seorang kakak yang sangat baik dan tabah...
-sangat sayangkan KMNS...:)

Tak taulah napa dia kata yang no4 tu kan, just nak fill in the blanks atau betul2 dia ikhlas kan. Especially yang part tabah tu. Tapi, hati I memang tengah flapping sekarang ni. Berbunga-bunga riang. Thanks, adikku. Haha. =P

Perasan je kan? Lalala~


1 comment:

Zurin Azwan said...

erm agak la d ctu.hehe

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681