Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-18

Shah Alam tour~

Salam.


Tersebutlah kisah. Ada kawan I, Cik Epa ni datang menumpang rumah I. Seronok beb. Bukan selalu ada orang nak datang tidur umah kan. Masa kat Matriks tengah MPPB lagi I dok kira2 bilalah Ahad nak sampai. Sebab Kakak tu nak datang. Finally, lepas kambing balik jugalah dia sampai pada Ahad baru lepas ni.

Alkisahnya sebab, dia nak hantar resume kat Ampang dan Shah Alam. Ye lah orang dah habis belajar kan. Bukan macam I ni. Belajar tak habis-habis. Main-main je tau. =P Ok, tersebutlah kisah, pagi semalam Kakak tu tak jadi nak ke Ampang. Rasa cam jauh. So, turun s.a. jep. Kat s.a. tu, adalah adik beradik we all ni yang dah standby. Seb baik jugalah dia pun free. Dan dapatlah melayan kami2 ni. Thanks udean. =)

Daripada nak turun southern Rabu depan, tukar plan ke Khamis ni. Dak dua orang ni lah. Mentang2 dua2 orang jb kan... Goda2 cakap pergi pergi. Haish. Dahlah I jarang turun southern kan. So peluang ni susahlah nak tolak. Baru balik umah dari MPPB, ni nak kuar balik. Ahad depan baru balik umah. Anak dara ni kan...


Daripada nak anta resume je, kitorang merayau-rayau s.a. Terserempak kawan Si Udean tu time solat Zohor.
"Diorang ni fasi"

"Ni ada gathering ke?"
"Takdelah. saje kuar sama2. Kitorang memang rapat. Kamcing."


Kalau nak fikir balik, macam tak logik jep. Sebab... Camne awak tu matriks yang setahun jep tapi ada senior matriks. Well, uniknya family fasi KMNS. =) Ni, family I bertambah2 lagi.

Balik umah, semalam memang sangat lambatlah. Kambing pun dah tidur.


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681