Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-04

4 mei 2010.

Salam.

Jam komputer menunjukkan 1217 pm. Bermakna, I dah abis exam dah. Perasaan? Nanti I buat post khas untuk exam ni.

Sekarang ni, nak pergi tolong Che Qah angkut barang2 dia. Then pergi Mid. Nak makan Pizza. Tah napa tah rasa nak makan pizza. =) Then nak pergi kedai itu. Yang jual barang cantik. Dan beli barang cantik tu. Nak bagi orang. Tapi kena bagi by this week. Kalau tak sampai kat tangan dia hari ni, esoklah nampaknya. Sebab minggu depan busy. Kepergian kematrikulasian ke manaan pun ku taktahuan. Haha. ~

Nak pergi kedai cantik. Nak pergi kedai cantik. =) Nak makan pizza. Nak makan pizza. Siapa nak ikut? Lalala~

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681