Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-05-04

surprise~

Salam.

Dah lama dah tak buat surprise.

Sedang sediakan surprise untuk insan tersayang ni.

Tak sabar nak tunggu time tu sampai and kata surprise!

Dengan harapan insan tersayang itu suka. Suka Sangat.

Esok nak sambung projek surprise ni.

Nanti ada masa, I upload surprise tu kat sini ea.

Dalam few days ni je pun.

Tak lama.

Tak sabar!

I pula yg rasa teruja.

Sangat2 teruja ok!





No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681