Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-10-28

Overdosed.

Salam.

Yesterdayyy, I main bake bake cake. Hehe. bake bake pun main main okay. Macam kalau jadi, good. Kalau tak jadi, buat lagi sampai perfecto. =)



kukus. link resipi.
Kek Horlicks. Kukus. Actually, kena letak pewarna green. Tapi I don't want to. So the colour cam colour air horlicks lah. hehe.

Overdosed dengan sugar, susu pekat manis, telur, butter. Sekarang? Sakit kepala. Semalam tak boleh tidur. hehe. Overdose punya pasal.  Tapi timbang berat, berat tak naik so takpelah kan? hehe.

Nanti nak buat lagi bagi orang. Ni baru first attempt. Dalam 2 weeks time. =) tak boleh letak smiley. Sebab nanti ada orang kata smiley ini fake. hehe. Ketawa boleh tak? Daddy kata, kalau tambah raisins, nanti jadi macam kek rebus maklong. Tadi bual bual dengan abang pa. Tak sempat nak cerita pasal bake bake cake. Rasa seronok. Ada cousin. Hey people, I ada cousin.! Suka. <---- ni tak fake.

Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.










No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681