Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-10-27

Nak ni.!

Salam.

Saya bukan materialistik. Ini adalah normal. Sebab manusia akan tertarik dengan perkara yang cantik cantik. Jadi saya normal dan bukan materialistik.

Nak ni.!
Please please please. Siapa siapa tolong belikan. Hari itu ada kawan nak rose ball dia post kat blog, dia dapat rose ball. I nak yang ini. I post kat blog so boleh dapat lah kan...? Hehe.

Nokia E5

You alls kan sayang kan I. hehe. =))



Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.




3 comments:

fairuz said...

kih3..xdpt den nak nolong. sebab den pon nak jugak tapi tak dapat2 lagi. hahah

NHAR said...

kak la, kita bg kak la phone tu tapi kak la bg kita iphone 4 dulu. boleh?

miss.efa said...

I wish your daddy will read this. haha

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681