Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-10-17

Beg mata.

Salam.

Rabu lepas saya berpeluang ke Pullman, Putrajaya. Terima kasih kepada yang mensponsor tempat tinggal di UKM. Teman makan malam. Teman jalan jalan. Yang ajak. Yang teman bual bual. Terima kasih. Alhamdulillah. Pemergian itu kerana ada tugas. Sebagai tukang baiki format kertas untuk conference akhir tahun nanti. Dan... Tak siap lagi.! Sebab sejak balik rumah Khamis lepas hari hari keluar masuk rumah. Malam malam, macam nak main main sahaja.

Masa makan, asyik nampak muka Dr sahaja. adoih. Tapi Mummy kata, bukan selalu, so makanlah. hehe.



 nasi. Ada pasta tapi saya tidak ambil. Dah terambil nasi. So tidak dapat ambil pasta.


dessert yang cantik. Kiri, blueberry cruble. kanan, caramel.


Ada lagi gambar. Tapi pada kakak. =(

DUe date dah dekat. Oh tidak. Habislah. Nanti dapat free beg mata lah lepas ini... padan muka, cik cahaya.!



Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.






No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681