Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-06-29

Rasa nak pentingkan diri.

Salam.


Next time kalau ada gath apa apa, I dah taknak sibuk sibuk ajak sape sape atau nak tahu sape sape dah sampai ke belum dah kat mana ke... Sebab last last kalau mereka tu sampai, orang lain jugak yang dapat spend masa cakap ngan mereka tu. Dan bukannya I. Tengok tengok orang tu dah balik. *Hanya mampu tengok je* Tak pun, just dapat dengar, "saya balik dulu ea?" Ya, saya cemburu. Tak salah, kan? Saya bukan nya pergi cari pisau cucuk perut, hati, jantung siapa siapa pun. Atau terjun jambatan. Tak Tak. Dosa tu. Dan seya punya pahala ni bukannya banyak pun. T_T


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681