Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-06-28

Dah tak nampak.

Salam.

Dulu kawan2 selalu nyanyi,
Nor Alwani Warna Warni,
Masa depan tak cerah tapi warna warni.

Sekarang saya tak nampak warna warni tu, apa tah lagi nak nampak yang cerah.

Gelap je semua tu.

Tipu je lagu lagu kamoo itu.

*sigh*



Saat saat macam ni, how i wished i have a big sister. Yang always free to lend me her shoulders to cry on, Her ears to listen. Yang always know that when I acted weird, it means something DID happened. Yang always know that I;m not that strong. Yang always knows that I;m not a good actress. But sometimes, wishes are only wishes. They don't come true. =) 

kakak. jawablah. ~~~ =(


Setiap yang berlaku ada himahnya kan? Tapi x nampak lagi. T_T


Siapa manusia yang available sekarang ni?


Dah makan 2 biji panadol secara sengaja pun tak dapat lelapkan mata. Haish.


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681