Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-06-18

Finish.

Salam.

I punya holiday ni dah nak habis. Nak kena balik ke pangkal jalan nih. Cahaya, insaflah. =P


Ribut taufan semua tu harap harap dah reda. Walaupun effect nya masih terasa, tapi harap harap dah reda. Even ribut tu yang lain yang kena, yang dekat dekat pun tak banyak, sikit rasa effected. Ada yang bagi bantuan kemanusiaan walaupun tak sebesar mana. Harap harap membantu. 


Sotsem pun dah nak abis. *macamlah I buat sotsem kannn*

Yang mana tengah buat sotsem, the very very bestest best for u alls. May sotsem ni dapat 4.0. Nanti pointer naik lah. Amin.


So, macam I selalu cakap, everything is going to be ok in the end. if it's not ok, it's not the end. =)



P/S : perlu ke tak perlu?






No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681