Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-06-29

Beep Beep!

Salam.

Something did happened last night. Yet, I'm still thinking of a way to get over it. If there's a way. Haish. Tak semua yang kita plan akan berjalan lancar seperti yang dirancang kan? Kita hanya merancang, ALLAH yang berkuasa menentukan. Sebab itu kena ada plan A, plan B. plan C...plan Z. Sebab kalau plan A tak jadi, at least ada plan B. Plan B xjadi, at least ada plan C. and it goes on. But me? I ada plan B je kot. And plan B tu pun tak boleh pakai. No fon orang penting penting pun dah hilang. Sebab fon rosak. benci betul lah fon ni. Asyik rosak je. Lepas ni baik tak yah guna fon langsung! *ok. I tipu. Kalau fon takde susah nak text boyfriends semua. =P* 

Masa sedang lari lari nangis nangis dalam hujan macam cerita hindustan semalam, *ok. ada part dalam ni yang I tipu* gadis text me. Saya benar-benar yakin dia tak tahu apa apa. Pasti! =)

Tentang...

Wanita cantik menurut ALLAH adalah : 
(I belum pernah post pasal ni kan? Kelupaan.)
- Melukis Kekuatan Melalui Masalahnya
- Tersenyum Di Saat Tertekan
- Tertawa Di Saat Hati Sedang Menangis
- Tabah Di Saat Terhina
- Mempersona Kerana Memaafkan
- Mengasihi Tanpa Meminta Balasan
- Bertambah Kuat Dalam Doa & Pengharapan Ilahi. =)


Sebenarnya nak share text atas ni je. Tapi mukadimah nya panjang sangat lah pula. So, tenang tenang selalu *tts*
Toodles~






1 comment:

MK Kimi said...

Beselah tu...
mukadimah tu penting =]

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681