Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-07-27

saya sedang rindu mereka ini!!!

Rindu oh rindu.
ada org kata jgn mudah melafazkan rindu. Tapi saya xnak kira!



Fatin Awanis.
Dak kcik nih sgt degil. N nakal. Katanya, sbb sy blh degil n nakal maka dia pun boleh. Heyh, tiru! Saya rindukan dak kecik ni. Tengah tunggu masa nak jumpa dia jek. Dapat je green light, terus zas g jumpa dia macam Flash. Ya ALLAH, percepatkanlah lampu merah tu jadi Hijau. Saya nak lihat wajah kegembiraan dak kecik ini. Hanya Engkau yang tahu apa yg tersimpan dalam hatinya. Berikanlah kekuatan pada dirinya. She had been so strong all this while. I don't want anything else but to c her happy face again.



Noor Kamilah.
Ini lah antara insan yg plg rapat dengan saya selama 3 tahun saya bernama pelajar Degree ni. Sy sgt bersyukur mendapat dia sbg rumet sejak dr 1st yer. Thanks rumetku. Die seorg pendengar n pemberi nsht yg baik. Kasihan dia kerana kena dengar cerita2 sy yg membosankan itu. Hee~ t dgr lg ek? Tp... die dh nk keje. die dh xjd rumet sy. Jd, xle buli die dgr cite sy dh. Die tlh mengajar sy mkn mskn johor. =P Hasrat kami utk mengambil kemahiran membuat keputusan tidak tercapai. maka, kami masih lg mengalami mslh utk membuat keputusan.(ye ke kami?) Namun, setakat ini, sy masih berpuas hati dgn keputusan2 yg telah sy ambil. Rumetku, rindunya!!! Sy syg kamu!!!



Mohamed Awaluddin.
Sudah lama tidak bertukar2 kisah dgnnya. Dia sudah kerja. N semakin bz. Sabtu lepas sepatutnya ada discussion dengannya. Tapi terpaksa tunda discussion tersebut atas sebab2 yg tidak dpt dielakkan. Bila ek nak wat discussion lg?


Nor Hasnida.
Ohoh. gadis kecil molek ini merupakan antara gadis yg plg dekat dgn sy sms tahun 2 dulu. Bosan2 sy ke blknya. Bila die bosan, die ke bilik sy. Pg2, subuh, sahur, dia akn kejutkan sy. Trima kasih sahabat. Eventho gadis ini juga pelajar Siswazah, tetapi sudah lama tidak dapat bertukar2 kisah dengan gadis ini. Dekat tetapi jauh~ Xpe2. kita dtg cni utk belajar.




Ohoh. mereka2 ini adalah antara gadis2 yg plg rapat dgnku sms bergelar pelajar matriks. Mcm2 aktvt dilakukan bsama. Piknik. Menonton michael. Mengira kekerapan pengunjung2 Cafe C di waktu petang. Mengira purata bilangan kayuhan utk mengelilingi matrik di waktu petang. Oh Aras mate. Di manakah kalian? Masing2 sedang mengejar impian. Berusaha!



P/S: Sesungguhnya, insan2 di atas is not available. Maka, jgn cuba utk hubungi sy utk berkenalan dgn mereka. Walaupun sy membuka pusat mencari jodoh, tapi mereka is NOT AVAILABLE. Sy tau semua insan2 di atas cun2 belaka. Tp, Sila cuba pada waktu yang lain. Sekian.

2 comments:

arEna aiN said...

nape diri ini xde dlm kategori "mereka" tersebut???musykil tOL. . hu3

CaHaya said...

napa saudari musykil?
nak join ke?
meh bg gmbr...
kite xde gmbr berdua lah.

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681