Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-08-30

Percaya ke tak?

Salam.


Tadi macam tiada kerja. Okay. Hari hari pun tiada kerja. So, tadi macam pergi google google apa benda tah tak tahu lah. Dan terjumpa ini. Macam menarik. Hey, no offense lahhh.




 Darn. This is sooo right. haha!

Tadi dapat macam looping dari geng PPSM. Mereka macam nak buka puasa ramai ramai. Urm. Sorry guys. I'm out. Ari Sabtu lepas ada someone ajak pergi buka puasa sama sama pun I tak pergi. Sebab nanti kena Clorox. Last last kena clorox jugaaaaaa! Via fon. Cis cis cis. Haish. Siapa suruh answer the call kan. Padan muka. Lalala~ 

The only buka puasa yang I pergi pun, dengan FC KMNS on 21st hari itu. Sebab? Well, basically kan kalau hang out dengan geng fasi ni sangaaaat lah best. Sebab they don't ask personal things much. Macam majlis tu meriah sebab sakat menyakat antara satu sama lain. Okay. Adalah juga yang tanya personal punya cerita tapi itu adalah secara personal. Maybe sebab, bila dengan FC KMNS mereka semua macam student. Tapi PPSMers adalah insan insan yang bekerja. Jadi topik macam lain. Macam, camne dengan kerja kau? Bila kau nak kahwin? *sensitif, beb* Hehe. 

Dan dan dan... Harga RM10 je. Venue buka puasa dengan FC tu is at Shah Alam. Daddy boleh hantar pergi sana. Tak perlu naik naik komuter. Nak balik pula, sama ada daddy fetch, ataupun follow rombongan Bangi balik Bangi dan pergi tidur bilik Epa kat Zaba tuh. Tapi kalau dengan PPSMers, mesti bajet nak besar besar kannn? Saya tiada uwang. tsk tsk. Dan, sah sahlah kena pergi KL. Balik, you alls nak hantar ai balik rumah keee? *sebenarnya malas nak minta permission daddy nak pergi. sebab, dah kalau tak rasa nak pergi, baik tak yah pergi, kan?*  

Adakah saya menunjukkan unsur unsur kebiasan FC KMNS Vs PPSMers? Idgad. Haha!

Tapi, adik adik PPSM, kalau u alls buat dan ajak, I datang. Kalau free lah. hehe.
I am sooo into adik, kakak, abang rather than friends.



[Updated]  ada orang pernah pesan : I kena cari suami di kalangan fasi kmns. *garu garu kepala. memanglah mereka macam charming. Tapiiiiii dah macam siblings dah kot. Kalau yang satu batch pun macam... Takde! haha! *



1 comment:

anem said...

double happiness, double joy dgn fasi kmns! ngee~

^_^

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681