Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-08-21

Happy happy joy joy.

Salam.

Dari malam semalam. sampai pagi ni, ada a few people brighten up my day. Expected that, hari ini I akan happy the whole day. Weee~~~

Sebab? Last night berbual bual di fon dengan ada bestie ni sampai pukul 1 pagi.

Sambil bual tu texting ngan adik. Start 11:28 pm. End 10:04 am. Sorry. Adik. Sebenarnya bukan Celcom yang prob. Akak yang reply lambat. Plus berkali kali tertidur. tak senonoh? I know. =P

Then, this morning I get a wake up call dari ada kawan lama. Ingatkan siapalah call kan. Padan number familiar. Mungkin mereka bernasib baik sebab semalam and pagi ini mood untuk answer phone calls datang.

HAppyyyyyyyyyyyy.
And petang ini ada event di Shah Alam. Urm. Nak bertolak jam berapa ye...?


Hatiku berbunga riang, Macam baru jatuh cinta. Haha!






 

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681