Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-08-29

I'm sorry people.

Salam.

Life's tough, kan? Heeeeee. I'm still trying to get through all these. Memanglah life's tu susah. Tapi boleh tak jangan menyusahkan orang lain jugak wahai cik cahaya/noru/wani...? Ish ish ish. Kasihan mereka.

People, thanks for worrying me. Tanya khabar apa semua. I'm doing good. Betul. CUma kadang kadang tu sangat bosan tak tahu nak buat apa. Maka wujudlah post post pelik. Yelah. Dah tak tahu nak buat apa jadi fikir pasal perkara perkara yang dah berlaku je lah. Sedang move on. Isnin I'll do another attempt to call. Then dah tahu positive ke negative, I'll do whatever I should. Negative, I'll go cari kerja lah. Tak pun try cari cara lagi untuk buat ia positive. If positive, kejar mengejar lah nampaknya. I'm wayyyyyy behind. Walaupun sem ni plan nak repeat subjects je kan. Tapi lecturers bertukar. 

Mummy pun macam tak pernah nak marah sangat I asek asek tido je. Maybe sebab she knows what happened kot. So dia macam... Entah. Mothers kan. Tsk tsk. Tiba tiba rasa nak nanes. Hehe. 

Sorry tau. You know who you are. Macam you guys call, text, conteng conteng wall fb semua I didn't answer. Sorry. Thanks juga. For caring. 

Oh oh. kalau ada lagi sesiapa mention pasal kahwin, memang I takkan jawab. Okaylah. I jawab. I tengah cari calon lagi ni... Nak contact ke tak ek abang yang masa sekolah dulu tu? Lalala~

Bertambah tambah kesedaran lepas kena Clorox tadi. Haha. Tapi dah jadi nakal balik. Hohoho.

I am blessed. I have people around me that cares for me, that loves me. Alhamdulillah. Nikmat ALLAH datang macam macam rupa. Cuma kita je yang tak sedar.






No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681