Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-08-07

HolidaY di HoteL.

Salam.

A few days before, I mengintai ngintai hotels. If ada available rooms lah kan. And affordable price. Memandangkan I tengah menganggur ni kan. *padahal malas nak buat apa apa pun. haha.* Tapi, kalau nak book, I tiada kad kad hutang ituh. So, ta buley nak book lah kan. kannn? *I pun tak sure. haha LAGI* Then then then, plan untuk ini hari adalah...


Nak bangun awal-awal pergi serang hotel tu. Encik, ada bilik kosong tak? Mahu mahu. Then dapat guna Wi-Fi, jalan jalan sorang sorang tengok keliling macam kita tourist. Buat buat sesat.


Tapi... itu kalau I bangun awal awal pagi. Sekarang saya tak bangun awal. T_T dan hotel tu dah full!!! jadi dah malas dah.  Tapi nak pergi holiday. I really wanna go have fun this weekend. And I mean it.


Padan muka. tu lah. siapa suruh mata tak mahu tutup. haha!




P/S : still looking forward to go to Sanchez's convo tomorrow morning. Tapi nak culik siapa teman ea. Dahlah tak familiar Malacca nih.


1 comment:

MK said...

UKM bila konvo?

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681