Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-01-27

kurang rajin.

Salam.

Lately, mood utk berbuku muka, atau fs atau ym atau msn adalah sgt2 lah MALAS. Macam suatu ketika dulu. Rasa sgt lah MALAS nak mengonlinekan diri. Kalau tak pun, YM on, tapi che' ke mana2 entah. Orang kata penyakit M besar ini tidak elok. Tapi rasanya kalau M besar utk mengonlinekan diri tu elok kot. Sbb kurgkan diri terjebak dgn perkara2 lagha. Dan at least STUDY lah juga kan. =)


Tapi tapi tapi. Blog tetap dibuka sekali sekala. Entah sampai bila penyakit M ni nak ada. Tah2 sekejap je kan? Hangat2 tahi ayam je. Byk sangat post tertunggak. Nak siapkan yang keistimewaan wanita itu terlebih dahulu.


P/S: Dah lama tidak YM ngn Villa, Zaira, ngan Aina. Masing2 sdg busy sekarang ni. Berusaha!!!=)


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681