Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-01-14

hari ini khamis. esok jumaat.

Salam.


Dengan ini ingin diumumkan bahawa hari ini hari Khamis.

Dan esok adalah hari Jumaat. =)

Dan esok ada kelas.

Khamis tiada kelas.

Rabu pun tiada kelas.

Dan Jumaat mo ngedate ngan junior aras masa 3rd year dulu.

Tiap2 minggu ada je aktiviti.

2 minggu lepas, ngn fc kmns.

Minggu lepas ngan seserians.

Minggu ni, k7b4.

Dah lama tak bersua and dengar cerita2 mereka. =)

Tak sabar~



Owh2.

Tadi pergi shopping dengan Yufi. LAGI!!! Tapi kali ini ada ejok juga.

Tapi tadi macam seronok sebab tengok Yufi pun shopping juga.

Kalau tak asyik2 Yufi yang tengok kakak dia yang ni shopping.

Naseb baik tiada sebillion.

Kalau tak abis billion tu Yufi borong.

Ok. Abis cerita tentang Yufi.

Bila lah nak dapat siapkan post tentang botani+selero! ek...

dan sambungan 49 keistimewaan wanita.



Lalala~


1 comment:

aLonG.. said...

cite pasal selero..
jgn lupe sy kayh!
hahahaha~

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681