Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-01-18

Ekspedisi 5+1-1 orang.

Salam.




Ini kek fav Yufi. haha. 



Ok. dah M.A.L.A.S. nak cakap banyak2 tentang ekspedisi ini.

Sebab rasa macam dah jadi pekasam dah.

Tapi...

Cakap sikit je lah ye. Sikit ke?

Tanggal 2hb Jan, kami (ok. xlah ramai pun dalam 6 org je) buat sambutan kecil2an. 

Menyambut ulangtahun kelahiran I and Fadzli. HAPPY BIRTHDAY TO US!

Sebab kami punya tarikh lahir yg dekat2. 

Walaupun berbeza tahun. Cuba teka siapa lagi tua? =P Fadzli kan? I know. Hahaha. 


Us. Masing2 muka xsabar nak makan kek. =)


Dari early plan, last2 yg dapat attend is me, Fadzli, Aina, Yufi, Moon And Dila.

Y plan ni wujud at the first place is because I felt like adding up my sweet memories with my siblings of FC KMNS. 

Plus, tak lama lagi sayep akan menempuh alam pekerjaan (InsyaALLAH). 

So, takut nanti dah jarang dapat jumpa mereka. 

Lagipun kan... Sian Fadzli. Dah banyak kali nak join gath tapi xdapat je. 

Ni pun, after quite a while baru dapat jumpa Fadzli.

Padahal dekat je.

Apa yang penting, ekspedisi ini telah dijayakan dengan selamatnya. Alhamdulillah.

Dan kek yang sangat sedap.

Dan thanks dan maaf banyak2 kepada semua yang sama2 menjayakan ekspedisi ini.

Termasuk ahli keluarga Dila. =)

Thanks kepada u know who u r sebab sanggup bersama2 pening dengan sayep.

Eventhough beberapa kali I felt like cancelling it.

Tapi jadi realiti juga.

N to A'idah, even kamoo xdpt join last2 minute, sumbangan kamoo sebagai Exco pengangkutan tetap dihargai. 


#Dan kepada Penganjur: 

- Maaf tiada sijil penghargaan. =P

- Harap kalian TIDAK MENYESAL untuk bekerjasama ngan sayep lagi. Sebab ada lagi satu trip nih. =)


Operasi membedah kek. C, I pun boleh bedah2 ok. Lalala~


P/S: Baru kalian tau kak wani suka jalan2 snanye kan? Dapat geng suka jalan2, mmg habis. Lalala~


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681