Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-11-15

Melts.

Salam.

I'm in love...!!! With kids.
Semalam pergi majlis akhir tahun murid perempuan tahun dua (adik baongsu). Semua student sekolah dan parents kena datang. Sebab setiap tahun ada buat persembahan. So masing masing pakai cantik cantik dan segak segak. Nampak murid tahun dua lain yang buat saya cair. Sangat segak! haha. Dahlah dengan blazer yang oversized. Bow merah. Rambut tersisir rapi. Okay. Murid ini mahu buat persembahan apa ya. Tengok tengok satu kelas dengan murid perempuan tahun 2. Sama sama nyanyi lagu Gemilang. Cuma pakaiannya terlebih segak berbanding murid kelas yang lain. Hah. Apa kisah. Dia sudah buat saya cair.

Nampak kanak kanak berlari lari sana sini. Sudah jatuh cinta dengan kanak kanak. Ok dah lama dah jatuh cinta. So, semakin jatuh cinta. Well, I have plans dah regarding ini. Tinggal nak dapat kerja je. Then... Jeng jeng jeng. Hehe. Cepatlah cepatlah dapat kerja.

Khamis, maybe pergi jumpa my baby itu. Babyyy, mummy is coming. haha.!


gambar bermotif yang tidak jelas. hehe.


Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.





No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681