Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-11-24

It's the start of something new.

Salam.

Urm. Packing packing barang. Baru half. Memang lemah bab packing packing ini. SANGAT KURANG RAJIN. Esok pagi mulalah kelam kabut cari itu ini. Well, dah ada dah barang. Cuma macam esok pagi baru boleh masukkan dalam beg. Sebab memang benda benda yang cam renyah punya.

It's the start of something new. Well... Sedikit sebanyak, esok start kerja. So, blog ini mungkin tidak berupdate sampai 3 minggu. MUNGKIN. Saya tidak dapat teka apa yang mungkin berlaku nanti. Maka... Kalau bersawang, tu ampunlah ye. Sebab macam sebelum ini, no way lah blog ni nak bersarang sampai 3 minggu kan.

Apa apa pun, 4hb dis dan 11 hb dis saya MESTI PERGI wedding kawan kawan saya itu. Tarikh itu saya dah save kan untuk walimah mereka okayyy. MESTIII!!! *hentak hentak kaki* kalau tak dapat, nak letak jawatan. Tapi nak gaji full. Haha.! Itu dah lain dah niat nya. Okayyy. Mau tidur.

Have a nice day everydayyy. =)

P/S : Seronok kan bila jumpa balik dan bercerita cerita dengan kawan lama yang juga seronok jumpa dan bercerita cerita dengan kita?

Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.






1 comment:

Tuan Auz said...

kerja RA masters kan wani ??? hehehe =p amacam ?

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681