Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-04-21

Tak tau.

Salam.

Kalau dalam exam, kita tak tahu nak jawab soalan ituh, samaada
a. Biar kosong
b. Goreng2 jawapan. Kot2 dapat markah ke kan.

Tapi dalam life, Kalau orang tanya soalan, kita tak tahu, kita jawablah tak tahu, kannn? Kadang2 disusuli dengan harapan, orang yang tanya tu dah tak tanya dah. Tol tak?

Dan orang tu mungkin akan tukar topik ke apa ke kan. *harapan*


Tapi... Kalau kita tak tahu, dan kita dah kata kita tak tahu, dan mengharap agar orang tu tukar topik lain ke kan...

Last2 orang tu tanya... Nape tak tahu? Then, nak jawab apa?

*lalala*

2 comments:

Misz SeroJa said...

kalo dalam exam x taw..
jawab je..
mana lah taw masa kita main jawab tuh jawapannya betol

CaHaya said...

hahaha.
tol2.
goreng jep.
deep fried ke.
fried ke.

=P

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681