Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-04-14

Stokastik. tu apa?

Salam.

Tadi pagi I ada exam stokastik.
Rasa sangatlah malas nak study.
Dengan tak habis study, boleh lagi nak tidur2.
Asalnya nak tidur jam 12++ dan Minta Boolat kejutkan jam 3 pagi.
Then boolat kata taknak. *rajuk*. Last2 jam 325 pagi dia ada misscall dua kali.

Tapi I tak sedar sebab I merajuk dan tolak handphone Celcom jauh2. Siap biar bervibrate lagi.

Actually dah lama juga Phone tak berbunyi.
Tapi sekadar Vibrate. 
Ada lah juga biar bunyi.
Tapi jarang.
Since Kejadian Pergi mid dan dua2 fon tak boleh guna tu.
Then nasib baik pergi lepak study kat bilik junior.
Dia tidur lewat.
So dia pun bising2 suruh bangun.

Check FB, boolat tag nama. Dia kata macam ni,

XXXX XXXXX, adik anda ni telah mengejutkan anda tepat jam 3.25pg. tp tiada respon. harap maklum~ 

sweet~



Exam tadi?
Serius. Sangaaaaat banyak berlebih masa.

Sebab tak tahu nak jawab apa.

Hahaha.

Nak tipu2 buat cereka pun tiada isi.

Rumus2 pun sudah lupa.

Hai Encik Chapman Kolmogorov, napalah nama U ni menarik sangat sampai lecturer I ulang2 U dalam exam paper tadi?

Dapat sekurang2nya B pun dah sangat bersyukur.

Sekarang perlu siapkan assignment R.M.




1 comment:

aina_best said...

lah,apa maksud stokastik tu yang?

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681