Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-04-14

BAck~

Salam.

Ada orang tu dah abis sekolah.

Dia dah start cuti.

Selamat bercuti~~~

ABislah nanti dia dapat sentuh kereta+laptop.

Moga kamoo cemerlang dan Lulus dengan warna berterbangan(Pass with flying colours) untuk peperiksaan kali ini. AMin.  =)

Masuk UKM tau.

I nak kahwin. =)


4 comments:

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

amboi...gatal yek...

tunggu sy kawin dulu...
muehehe

:)

masuk UKM tau tapi nnt kene buli ngan saya..weeee

cik kotak said...

sya pun nk khwin gak...

hehhee...*gedik x?*

CaHaya said...

k.k.k.:
ne leh. che dah janji dgn gf hang nak kahwin sama2. so, tiada istilah hang kahwin lagi awal ok. hang tau tak nama hang ngn bf che ada sama skit? =P sbb tu kena kahwin sama2. so cepat2 cari duit ye.
dan dan dan. I dah sound awal2 kat org tu jgn mohon engine kat ukm. t dia dapat senior GARANG. garang ke? =P


cik kotak:
boleh2. bila tu?

gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
*nak jaga hati*
haha. =)

cik kotak said...

hehhee...jgn lah marah kakakku syg...
nnti xchomeyl da...
=)

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681