Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-11-14

Semalam yang best~

Salam.


Semalam sangat best! Ok. Tapi lebih kepada malam semalamlah. Sebab pagi tu ada exam. Cam biasa, gorenglah selagi termampu. Sudip di tangan dan kuali dan lauk dah ada. Goreng!!! =)


Rehat2... Ada meeting petang tu. Amek kek dari cik Haf. Haf, Thanks. Epi belated burfday kepada Dr Is. Dr Is+Cik Rafidah, Maaf ku pinta sebab tak dapat hadir atas sebab2 yg xdpt dielakkan. Kekenyangan Che' semalam. Then jenjalan ngn uyun. Sangat best. Harap Uyun tak nyesal. Ngeee~ Eventho rasa segan terpaksa berlagak cam diva, tapi best. T, kita wat lg nak? dah lama dah x adventure gini. Sem ni mmg x adventure langsung. Xde jenjalan pun. Klu tak, ada2 je plan mcm2 ngn Ella+Mimah+Haf. xla byk sgt pun plan. Hehehe. 


P/S: Sangat2 suka lagu Be With You - Akon. Cam sangat2 kena. Thanks BFFs.

P/S/S: Semoga Encik Celcom cepat sembuh.

P/S/S/S: Tautan Kaseh sape menang ek...?

2 comments:

sanchez said...

well,,,
huhu,,
nway,bff 2 ape ye?
heh

CaHaya said...

sanchez: bff--> best friend forever. =)

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681