Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-11-01

Suka2 sahaja.

Salam.

Ini adalah entri yang tertangguh. Sepatutnya dientri kan Jumaat lepas. Kalau buat jumaat lepas nak buat tajuk Sayyidul Ayyam. Tapi tak sempat. So Here goes...

.

.

.

Salam.

It's Friday. Jumaat. Dalam bahasa Arab, Sayyidul Ayyam. Yang bermaksud penghulu segala hari. Pejam celik pejam celik dah hujung minggu dah. Che' ada lagi seminggu untuk pulun study lab+forecast+simulation+asimen simulation. Lepas itu, boleh layan novel Tautan Hati. Ingatkan semalam nak habiskan. Tapi baru beberapa page, ada perkara lain yang perlu diselesaikan. Urm. Takpelah. Nanti leh baca. And habiskan novel2 lain yang sedang beratur. Dan entri kali ini adalah untuk bayar hutang dan sekadar suka2. No offense ok? =)


 Cyamisssvilla David vs David Villa? che dh dpt bygkan seseorg yg melompat2 kegembiraan sebab tajuk ini dipost. kot?

Apakah? Siapakah? Mengapakah? Bilakah? Bagaimanakah? Ha. Ambil ni. Semua soalan terkeluar. Apa itu Cyamisssvilla David dan David Villa? Well, fyi, kedua2 ini adalah manusia. Dan kepada peminat bola, maybe nama David Villa ni sangat familiar. Maybe lah kan.  I'm not a fan of football-soccer to be exact. But somehow, bila berkawan dengan lelaki yang minat football-soccer, sedikit sebanyak layan je lah cerita2 mereka tentang bola ni kan?  Bukanlah terpaksa ke apa. Kadang2 kan bertukar pendapat ke apa ke kan tak salah. Lain orang lain minatnya. kaaaan? brape banyak 'kan' daa... 


What i know is that this Villa David played for Spain. And he currently played as the striker. Wanna know more, google lah sendiri. ok, letmegooglethatforyou. =)


This cyamisssvilla david is david villa-to-be. Dia sangat bersemangat dalam bermain futsal lately. Dulu2 memang main bola pun. Che' ingat lagi masa matrix dulu the boys slalu lawan bola ngn other pracs. And keesokan harinya, gebang kat prac mate lain yang tak turun berapa banyak gol dapat discoremasa match tu. F6P3 tak pernah kalah ek? =)



Deskripsi gambar:

Gambar kiri, ketiga dari kiri, Cyamissvilla sebelum beraksi.

Gambar kanan, David Villa dan isteri.

Perbezaan gambar: David Villa ada 'perut' sebab dia baru makan dengan wife dia. Sangatlah suka hati buat kesimpulan gini. Lalala~


Tapi sumhow, masa Tautan Kaseh baru2 ni, Cyamisssvilla David ni hurt his ankle. Tremendous performance. Tulah. Sape suh tak ajak saya, =P One month jugaklah dia takle nak main. Moga Encik Cyamisssvilla cepat sembuh. And achieve his dreams. Tak kiralah untuk jadi cam Villa David ke, untuk pass Degree with flying colours ke, untuk jadi suami mithali ke, all the best to u. Sorry and Thanks for everythingggggg juga! Nanti dapat jumpa kakak... Tapi entah bila la tu kan? =)


P/S: Cyamisssvilla David bukanlah nama sebenar. ngeee~~~

P/S/S: Harap2 orang itu puas hati dgn entri ini. (^_^)v


4 comments:

sanchez said...

puas ati,,,
tp sgan je la,,huhu
ABG xmrh?
heheh

CaHaya said...

yay. encik villa puas hati. xtau nk taip ape snanye. =P
abg? =)

aizat said...

pasnie..leh r wat entry utk bapak lak ye..hee..bapak tggu nie taw..dgn pnuh pharapan..

sanchez said...

im glad dat u 2 together again,,
=)

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681