Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-11-26

Baju baru.

Salam.

Blog saya sudah ada baju baru. Dah lama nak cari baju baru. So, musim cuti ni ter rajinlah pulak nak free shopping2. Tapi cam rasa ada menda yang kurang kat baju baru ni. Urm. Apa ye. xtaulah. Tengoklah nanti kalau rajin che' akan cari baju baru lagi. 


Musim cuti ni ada banyak plan. Tapi berjaya atau tak laksanakan plan2 itu, che' tak taulah. Selalu macam berangan je lebih. Last2 tak berjaya pun. Hehehe.

Seperti:

- pergi tambun. even dah pernah pergi kan. 

study hal lain-lain. 

- scan gambar2 lama. abis gambar2 lama jd kuning. urgh. 

- of course, tidak membiarkan diri dalam lingkungan obes. bahaya. 

- bayar hutang are2. 

- kodiang. mampu ke ek? urm. 


Itu sahaja barangkali. Sekian. 

2 comments:

noin said...

nak g lost world of tambun ka? syok tuh! hehes :)

CaHaya said...

niat di hati mo pergi. tak tau jd ke tak. huhu.

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681