Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-07-15

Rasa cam nak smack down orang itu.

Salam.

Satu kali. Sabar.

Dua kali. Sabar lagi.

Tiga kali. Sabar lagi. Tapi dah kurang.

Kali kali seterusnya. Sampai dalam hati dah terdetik, " Kau ni apahal? Apa masalah kau? Semua semua pun nak X aku?"

Nasib baik U bukan kat Selangor KL ni kan. Tapi kalau U datang sini, urm. I tak tahulah. Tak bercakap LAGI kot.




Dah dah, u nak crazy power, sila sila kanlah. Tapi kalau ada yang cedera, ... =)


So, cahaya. Sila duduk senyap-senyap ye. Tapi... tangan ni kan... ish. kena kunci Belle(laptop) ni.



P/S: Rasa tak sabar nak jumpa PPSMers. nak bagi mitos mitos baru ni. Ok. niat dah salah. lalala~



No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681