Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-07-20

Emotionally unstabled.

Salam.

* jgn sedih
* be strong
* :)

# im not that strong

* u can do it

# i wish.


I had been waiting for 3 months. Takkan I tak boleh tunggu lagi kan? *sigh*

Perasaan sekarang ini, sangat-sangat tak stabil. Macam bila bila masa je boleh T_T. Sejak April. Macam graf tu naik turun naik turun je. Senang nak terkilan. Kalau suddenly I dah tak cakap banyak, ada maksudlah tu.

I dah tak boleh nak jaga siapa siapa dah. Just nak jaga diri sendiri je. Dah tak dapat nak care dah.




No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681