Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-07-27

It's the time for disco. Lalala~

Salam.

Disco? Apakah? Haha. I'm putting in some happy mood inside here. Asyik asyik gloomy je. Bosan kan? So, nak cheer things up. Walaupun not so good. And I'm not going disco pun. Tah kenapa tah lagu tu cam came up in my mind right now. Macam orang tak betul pun ada. Haha.


 Colour up your life with your favourite ones.

And and and. Actually I don't know nak blog pasal apa. Tiada idea cerita yang macam funny ke apa. So I guess better off kot. Toodles~


P/S : Bosan juga ye dah deactivate Efbi. Tak tahu nak stalk siapa. Lagi-lagi bila tak pergi kelas macam ni. =P




No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681