Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-02-07

rasa macam tak nak pergi meeting tapi...

Salam.


Petang ni by 2@2.30 kena ada di KL. Ada meeting. Actually tak terlibat langsung. Tapi cam ada orang minta tlg dtg. Macam lah kan. I hope that I can help out.


Tapi... Rasa berat hati nak pergi pun ada sebenarnya. Sebab... Stokastik pagi Selasa Mid Sem exam dan apakah itu berulang dan transien pun cam dah jadi blur balik!!!


Dan perjalanan nak ke KL tu mengambil banyak emas2 ku. dahlah sekarang ni emas dah sangat limited. 


Entah. Adik tersayang cakap, "TAK YAH PERGI".



No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681