Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-02-24

hidup ini...

Salam.


idop nie, klau kte wat dia hepi, mmg hepi.. klau wat mcm haram, mmg haram la jadiknye (udean, 2010)



Dah realize balik apa yg makes me happy.


Bila dapat happykan orang lain.


At least kalau tak ikhlas, tapi kalau dpt happykan org lain, leh happykan diri kita juga. dan sikit2 buat kita redha=redha+redah. Hopefully.


Thanks Udean.


Syukur Alhamdulillah.



Today i realize something. I cannot live without them. At least, hari ini dan semalam, walau betapa serabut I am, tapi bila komen2 status ngn mereka semua, makes me smile+laugh. Walaupun sengsorang. Tapi, knowing that they are ok, makes me still wanna live. Kelmarin, after a while, Villa ada semula. Semalam, Boolat, Aina, Agon, Rat, adik Iwan, semua2 lah ada semula. Malam ni, Aidah, Udean, Yufi, Fadzli ada semula. Zaira pun. Mungkin bila dah sgt down. Pastu nak kept it by myself. Pastu wat dono je ngn diorg makes me lg down. Tu yg post pun semua emo2 jep. Apa lah kamu ni cik cahaya. Dan semalam, jumpa sekejap je dgn 3rd year students tapi rasa serius rinduuu sgt ngn diorg. Mai, Pura, Wana, Lala. Urm sapa lagi eh. Ngan jumpa Nurul semalam. Nampak Yanti. Mereka sentiasa ada. Saya je yg pergi.


Pengajaran. sakit mcmana pun, jgn lari dr insan2 tersyg. Jalan je.  Kalau tak nanti haru. =)



pelajar tahun 3 ppsm. Kalau u alls jenjalan, kak wani nak ikut!!! nak join. kalau tak tah bila dpt jumpa lg. T_T




2 comments:

^_s::a::s::a_^ said...

wokeh kak wani..
t lau nk jenjalan saya ajak kak wani..
lau kite jenjalan dalam ukm nak??
hahaha

CaHaya said...

haha.
boleh je...

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681