Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-02-20

Hilangkan diri.

Salam.


Beberapa ketika ni, as if I'm running away from my besties.


Dah lama cam tak share stories ngan mereka. 


Tanya2 khabar semua.

Kalau on YM pun sekejap je. 

Villa, Aina, Zahira, Yanti, Ella, Haf, Mimah, Teh.


Tapi itulah.


Lari-lari pun.


Saya tak boleh larikan diri dari 2 orang ini. Maybe until mereka dah kerja tetap dan married. Sebab time tu masing2 ada komitmen yg lebih tinggi. 


Villa.

Kenapalah instinct awak kuat sangat? 


Teh.

Sebab teh akan hilangkan diri terlebih dahulu. 



Bagilah saya peluang nak tunjukkan saya kuat. 



Saya nak minta maaf untuk semua salah silap saya. Pada semua orang yang baca ni, maafkan saya. Sengaja atau tak. 



P/S: nak nangis boleh tak?



2 comments:

^_s::a::s::a_^ said...

menangislah andai itu bisa menjadikan cik cahaya bertambah kuat..
^_^

CaHaya said...

dah byk sgt nangis.
ada skali tu bgn, xsanggup nak tgk cermin.
T_T

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681