Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2011-01-06

Baru baru! Tukar tukar!

Salam.

Tahun baru kan...
So, dah jumpa baju baru utk blog.! yippi.! hehe.
Gigih okay nak buat header.
Lepas ni dah lupa balik nak buat camne. hehe.
So... Cantik tak cantik tak? =)

Program SELERO! macam akan kena tunda je.
Kalau tak jadi this weekend, at least, biarlah next weekend ke.
Nak pergi wedding Ija. =(

Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.


2 comments:

fYZa said...

santek! santek! (^.^)Y

CaHaya said...

hehe. tengah excited ni. =)

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681