Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2011-01-30

Happy birthdayyy encik bestfriend.

Salam. 


Yummy.!
Entah bila baru dapat buat kek macam ini. Berusaha~
Oh. Today birthday Sanchez. happy birthdayyy big bro. Semalam awal2 dah wish sebab takut terlupa. Haha. Thank you for staying through thicks and thins. Selama bertahun-tahun ini. Thanks for all the care and love. Thank you for never leaving, walaupun awak pun not doing good juga sometimes. Thank you for not judging. Thank you sebab tak pernah tunjuk awak terasa hati dengan saya.   Thank you for never crossing the line sebab orang kata impossible guy and girl nak stay hanya sekadar bestfriend. Thank you for everything. And I'm very sorry for disappointing you these few weeks. You are my bestest boyfriend bestfriend ever...!!! Errr. tak tahu nak label macam mana. Guy bestfriend? Best Guy friend? A guy. A bestfriend.Thank you ALLAH for letting him in my life. Semoga your wishes come true. You will have a successful life. Happyyyyyy life. And ALLAH bless you, Always. Amin.Jaga gadis elok elok. Kalau takkkk... siaplah awak.! haha. Garang ni.


Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681