Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2010-03-15

cash flow.

Salam.

This week is a I-spend-a-lot-week. My cash flow runs like water. Very fast. And now I lose track of my money.
DUh.

Sangat senang nak beli macam2. Nafsu makan meluap2. Dengan sebelum tak biasa2 nak beli coffee, dua mlm berturut2 minum neslo. AIS pula tu? I need to get my wires fixed. Ada sesiapa nak betulkan?

Camne lah nak hilang berat dalam 2 weeks ni. Saya mahu nampak kurus masa 28 hb tu. Sebab nanti ada jumpa ramai orang. Haha.


Mlm semalan, burger. See, I'm eating foods yang tak berkhasiat.



Buntu sudah.



Zzzzzzz....



1 comment:

^_s::a::s::a_^ said...

waa!! nk hlng berat jugak!!!
-_-"

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681