Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-12-13

mo g oversea juga~

Salam.


Sejak dua tiga menjak ni, che tersaaaaaaaangatlah X.D.E. M.U.D.+M.A.L.A.S. nak mengonlinekan diri. Ym + buku muka + MSN +fs kejap2 jep. Blogging dah xkerap. klu x dulu cam tiap2 hari. Padahal ada je benda nak cite kat sini. Org call pun cam xrajin nak jwb. Tp rajin bc blog org lain+komen. E.N.T.A.H. =)


Dan dan dan adik yg kedua mo fly juga. Dia pun mo ke oversea juga. Macam kakak kedua die. Urm... taklah sejauh kakak keduanya. Tapi tapi tapi still mo g oversea juga. Jeles sebentar~ Sebab sayep dh lama tak fly. Last tim masa kanak2 dulu. Tsk tsk. 


Dah, cukup lah post kali ini.


P/S: Moga sahabat ku itu bertmbh baik kesihatannya. Dh x merajuk dh. xle rajuk lama2. t kamoo xpujuk kan? =P

2 comments:

aina_best said...

mcm kenal je org tuh...siapa? XD

CaHaya said...

aina kenal?
maknanya org tu glamor lah klu cmtu.
hehe~

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681