Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-12-19

Hidup itu indah. kan?

Salam.

Teringat ada satu ketika dulu. Che' letak status kat YM, "Hidup itu indah". Then ada junior ni, letak status dia,"Hidup tak selalunya indah". Ironic kan? Tapi, memang betul pun apa yg dia ckp tu. SOmetimes, che' hanya memujuk hati dengan buat status yg positif supaya rasa positif. Cuba try. Kadang2 berkesan. And, Allah Maha Mengetahui apa yg kita perlukan. Mungkin bagi kita tak indah, tapi yg tak indah itulah yang lebih baik untuk kita. Siapa tahu, kan? Bila tiba masanya, baru kita akan sedar. Mungkin bukan sekarang. Tapi satu hari nanti.

Nah. Hayati lirik ni pula. Dari cite Lion King. We Are One.

As you go through life you'll see
There is so much that we
Don't understand

And the only thing we know
Is things don't always go
The way we planned

But you'll see every day
That we'll never turn away
When it seems all your dreams come undone

We will stand by your side
Filled with hope and filled with pride
We are more than we are
We are one


Finally I have decided. Balik kampung juga. N now kat kampung. Dengan satu misi. Nak lawat seseorang. Tapi... Macam lagu tu cakap, things don't always go the way we planned.

There is this one time, I joined this 2 club that is about something that I enjoyed doing, but because of merajuk dan membawa diri dll aceh. cam drama lah pulak nak bawak diri2 nih I end up quitting from those 2 club. Padahal at the first place I enjoyed doing it. Dan jangan kerana merajuk, I end up tak visit that person sedangkan
I really enjoyed meeting up people that i loved sayang n cared for.. Dan tiba2 tadi enfons kena campak sebab satu enfon tu buat bunyi. Lalala~

Kenapa lately sangat sensitif ni??? Lebam ar camni. Grrr.

Rasanya bertambah2 emo sbb pg tadi tak dpt jumpe mikey. Cis cis dan cis.

P/S: Rindu noriz. 'Lebam ar camni' adalah tagline noriz. =)


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681