Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-12-20

Lawatan semalam. =)

Salam.


Lepas beberapa siri rajuk merajuk, hati ini tetap hendak membuat lawatan. Melawat kanak2 yg tersyg. =) Sebab takut nanti terkilan tak dapat jumpa muka ke muka lagi. melainkan kanak2 itu berpindah ke selangor atau che' berkahwin dan dia datang majlis che'. Ish. cakap pasal kahwin pula. Lambat lagi lah. 


Janji dengan kanak2 itu jam 5 ptg. Tapi, sebab hendak cari 5 kilo ayam+daging+ikan+bawang supaya dia boleh bagi cafe untuk masak utk dia dan kawan2, che' sampai jam 545 kot. Tak ingat. Tapi yang penting, bila sampai, muka dia macam singa yang tak makan selama sebulan. Sangat garang. jumpa sekejap je. Tapi, happy sangat. 


happy happy joy joy.


Macam lagu lion king tu kan, things don't always go the way we plan. Tapi semalam it goes the way I planned. Thanks to daddy! Daddy, ILU! Tak dilupakan, Syukur alhamdulillah. Allah Maha BErkuasa.


credits.


3 comments:

Aku yang bijaksana said...

sempat lagi melalut pasal kawen

xlama dh tu....


kih3x... =]

CaHaya said...

owh2 itu mesti. maybe sebab ramai senior cm dh nak kawen kot. tunggulah. lg 2 tahun kot. cheyh. cam sgt conpem jep. =P

sanchez said...

klu lg 2 taun..
awk dlu la br sy..
huhu

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681