Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2011-03-07

do something, get something in return. Betul ke?

Salam. i tak tau you macamana. tapi i ada terfikir yang people selalu buat something with the expectation that, they get something in return. you baik sangat, people ambil kesempatan atas you. macam, kalau you nak kawan dengan orang pun, mesti ada reason kan? on saturday, masa group discussion, i duduk sebelah orang yang pandai lead group. with the expectation yang, kalau i bagi pendapat, my suggestion akan diconsider juga. well, it works. haha.  Now, I nak tanya. nape you baca blog I ni? mesti ada reason kan? And nape you berkawan dengan I? Jawab jawab. =) Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.

2 comments:

Leng Chai said...

nape bace blog ni? xde alasan... haha

CaHaya said...

haha. setiap tindakan mesti ada reason. =P

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681